Sinopsis

Katie şi Micah sunt un cuplu ca oricare altul, doar că ea ascunde un secret mai puţin obişnuit: este urmărită de o prezenţă nevăzută, care îi apare periodic noaptea, de când avea 8 ani. Acest lucru nu poate rămâne un secret la nesfârşit, pentru că de când locuieşte cu iubitul ei, episoadele nocturne s-au înrăutăţit. Sceptic la început, dar curios, Micah îşi cumpără o cameră performantă şi e decis să înregistreze orice activitate suspectă care se întâmplă pe timpul nopţii. De la fascinaţie, ajunge treptat la obsesie, iar ceea ce vor afla văzând casetele este pur şi simplu şocant.
Concentrându-se pe credibilitate şi pe construcţia treptată a intrigii, şi nu pe monstruos şi pe scene horror explicite, Activitate Paranormală face apel la instinctele primare ale fiinţei umane, suspansul crescând din ce în ce mai mult, până atinge cote aproape de nesuportat. E noapte şi dormi liniştit în siguranţa propriei case. Dar trosnetul mobilei şi scârţăitul uşii sunt oare doar zgomote fireşti ale nopţii? Umbrele stranii dansând pe pereţi pot fi explicate raţional? Dacă ceva pândeşte în colţurile întunecate?

Cu un buget infim de numai 11 000 dolari, Activitate Paranormală a fost filmat în doar 7 zile, cu o cameră video obişnuită. A rezultat un film horror cu o doză atât de mare de realism, încât, la fel ca în cazul Blair Witch Project, cu care este similar ca tehnică de filmare, impactul asupra privitorului este incredibil de puternic. O dovedesc încasările internaţionale de aproape 142 milioane de dolari şi poziţia de leader de box office în săptămâna anterioară Halloween-ului.
Opinia lu` fratili tau.

Finalu` salveaza paranormalu`.

 

Dupa lungi injuraturi , multe recomandari si d-astea am vazut si eu capodopera.

Activitate Paranormala e un horror filmat cu o camera normala si cu 11 mii de dolari buget.Asta apreciez mult la el.

In rest ?O poveste tipica cu fantome / demoni / poltergeist. Un cuplu de tineri este chinuit de un demon fucking malefic.Investigheaza cazul..sunt parasitit  de cei ce ii pot ajuta si traisc cu asta.

Adevarat e ca este destul de inspaimantator , dar totusi..story`ul este atat de fumat incat nici cersetorii aia care ar face o muie pentru o jumate  de tigare Carpati fara filtru nu s-ar uita macar inspre asta.

Pe poster scrie sa nu-l urmaresc filmul singur…ca o sa am cosmaruri…E uite ca eu l-am vazut singur si am visat ca ma suge o blonda foarte buna.

Finalul filmului insa e foarte misto. Nu prea te astepti la el.

Recomand ca horror de consumatie pentru cei ce nu le au cu astea..sau pentru cei ce vor sa-si sperie prietena ca apoi s-o futa.

Nota 7 / 10

Respect ca a fost facut cu 11 mii de dolari

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s