Un tranquillo posto di campagna (1968)

Posted: August 28, 2012 in Horror, Mindfuck, SF
Etichete:, , , ,

 

 

Sinopsis

Artistul avangardist Leonardo Ferri (Franco Nero) decide că viaţa în Milano îi ucide creativitatea artistică, aşa că îşi convinge agenta şi iubita, Flavia (Vanessa Redgrave), să închirieze o vilă izolată. Viaţa idilică este distrusă de pierderi de memorie, reluări tulburătoare ale unor episoade din trecut şi de o prezenţă nevăzută.

 

 

Se ia un regizoras batut in cap si o casa pustie la tara.Se adauga o poveste cu o fantoma a unei femei superbe care locuia in respectiva casa , niste momente psihologice si nebunie din plin.

Sincer sa fiu nu am inghitit ca un orb fazele psihologice , ca n-au fost pe gustul meu si frizau schizofrenia , mie-mi place nebunia reala , aia ca la ma-sa acasa.

Prea mult sex , dar , deh sunt italieni , nu am ce le cere , dealtfel si personajul principal , Ferri , cumpara zilnic cam …10 reviste porno.

Are parti bune , si parti foarte rele , naasol e ca partile bune se lasa asteptate.Ca sa ajung la ceva misto trebuie sa induri mult cacat , insa , sa vezi pictorul ala visator cum se indragosteste de o fantoma , sa vezi cum isi alearga prietena cu un cutit ( gen The Shining ) si cum casa pune stapanire pe el , gen Amitvile poti sa treci si prin momente de plictiseala maxima.

Eu nu recomand nimanui, ca sa-i vezi partea buna trebuie sa ai rabdare de fier.

6 / 10. Ma simt darinc azi , pula mea…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s