Dressed to Kill (1980)

Posted: august 21, 2012 in Horror, Mindfuck, Thriller
Etichete:, , , , ,

 

Sinopsis

Scenaristul si regizorul Brian De Palma mentine ritmul febril de la inceputul pana la sfarsitul acestui thriller lasciv si extrem de sangeros!

Acest film psiho-sexual cu atmosfera incordata este o poveste taioasa despre pasiune, nebunie si crima, inspaimantatoare si plina de suspense.
Un psihoterapeut la moda in Manhattan, Dr. Robert Elliott (Caine) se confrunta cu cel mai terifiant moment al vietii sale cand un ucigas psihotic incepe sa le atace pe femeile din viata lui (Dickinson & Allen) – cu o lama furata chiar din cabinetul lui.
Disperat sa il gaseasca pe ucigas inainte sa mai aiba si altcineva de suferit, Elliott este in scurt timp atras intr-o lume intunecata, tulburatoare, plina de dorinte infioratoare.

Incepe filmu` , vad o femeie la dus si unu care se barbierea pe langa ea , femeia se excita grav ..urmatoarele 30 de minute de film continua in stilul asta de pornet low-buget , incepeam sa-mi pierd increderea in De Palma , o poveste a unei tanti cu un copil genial care-si inseala barbatul? Atat?
Nu.
Un metrosexual o omoara pe tanti si singura martora e o curva. Un detectiv badass asa cum trebuie sa fie trebuie sa rezolve cazul si sa-i scoata din gura o declaratie unui psiholog.
Gay`u ala care a omorat-o pe Elliot , blonda care-si inseala barbatul , era un pacient al psihologului.
Psihologul se dovedeste a fi un psihopat , femeia blonda bla bla care o urmarea pe curva care a fost singurul martor era defapt chiar psihologul.
Sa nu va mai incarc cu povestea asta intortochiata , e un thriller bun care incepe prost.
Tensiune buna , montaj bun , actori buni , practic te provoaca sa rezolvi cazul inaintea detectivilor darla final primesti mare Mindfuck.
Paradoxul psiholog psihopat e foarte bine pus in scenariu , elementele horror sunt putine dar accentuate atat cat trebuie sa pui mana la ochi.
Logica lipseste pe undeva , povestea se pierde , se axeaza pe cea secundara a curvei , apoi filmul are momente de pierdere dar..isi revine.
Nota : 7,5 / 10
Putin cam mult pornet pentru un thriller.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s