I Still Know What You Did Last Summer (1998)

Posted: august 2, 2012 in Horror

Ştiu ce ai făcut astă-vară a fost unul dintre filmele horror responsabile pentru consacrarea genului în anii ’90, scenaristul Kevin Williamson devenind proverbial prin operele sale violente şi ciudate. N-am uitat ce ai făcut astă-vară este o continuare a horrorului din 1997.
La numai un an după vara de coşmar în care nu făcuse decât să încerce să supravieţuiască seriei de asasinate căreia i-au căzut victime prietenii ei, Julie James (Jennifer Love Hewitt) se simte tot mai aproape de soarta lor dramatică.
Odată cu plecarea la facultate, la Boston, Julie speră să depăşească momentele tragice prin care trecuse, însă lucrurile au mers tot mai prost. Coşmarurilor foarte dese şi nesiguranţei în privinţa morţii torţionarului ei, căruia nu i se găsise cadavrul, li s-a adăugat şi deteriorarea rapidă a relaţiei ei cu Ray Bronson (Freddie Prinze Jr.), iubitul ei din liceu. Lucrurile par să ia o întorsătură favorabilă când colega ei de cameră, Karla Wilson (Brandy), câştigă o vacanţă gratuită pentru patru persoane în Bahamas, de 4 iulie, la chiar un an de la începutul coşmarului trăit de Julie.
Celor două fete li se alătură Tyrell Martin (Mekhi Phifer), iubitul Karlei, şi Will Benson (Matthew Settle), un coleg invitat după ce Ray refuzase să mai vină. Dar încă de la sosirea în paradisul tropical, lucrurile stau prost. Toţi turiştii pleacă odată cu începerea sezonului uraganelor. Hotărâţi să se simtă bine, tinerii fac tot ce pot ca să se distreze. În scurt timp însă vacanţa lor de vis se va transforma într-un adevărat iad, şi încă unul cu care Julie este obişnuită.


Al 2-lea film din serie , intr-un fel urasc seria asta pentru ca a adus in lumina reflectoarelor cacatul asta de idee de horror cu adolescenti.

Avem asa , 4 bucati adolescenti fututi in cap , o insula izolata si un villian mort si reinviat dar care nu e zombie.

Ca slasher mi-a placut , am vazut chin si durere >:). Ca story , sange la tava , nu mi-a placut , a fost chiar tras de par. Regia , montajul par facute de studenti in anul 1 la actorie , la fel ca si actorii.

Villianul mort si inviat pe care o fata in jurul careia se contureaza filmul l-a calcat cu masina vine pe o insula pustie in timpul unui uragan si ii cioparteste pe copii.Pe langa faptul ca frizeaza nebunia e ok.

Titlul filmului parca-i titlu de dosar SRI , da de unde pusca mea stii tu ce-am facut eu asta vara? Du-te amic , nu ma mai spiona pleaca , pleaca , ushi..

Nu-i prea reusit , 5 ,9 / 10.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s