The Amityville Horror (2005)

Posted: Iulie 23, 2012 in Drama, Horror

Sinopsis.

Pe 14 noiembrie 1974, poliţia a primit un telefon alarmant care i-a condus la reşedinţa familiei DeFeo, unde au descoperit o privelişte de groază: 6 cadavre. Întreaga familie DeFeo a fost ucisă, în somn, cu o armă de calibrul 35.

Ronald DeFeo a recunoscut cum şi-a ucis sistematic părinţii şi cei patru fraţi, susţinând că „vocile” i-au spus să comită crimele oribile. Un an mai târziu, pe 18 decembrie 1975, George şi Kathy Lutz s-au mutat în aceeaşi casă, împreună cu cei trei copii ai lor. Dar casa lor de vis se va transforma într-un coşmar. Familia Lutz nu a rezistat decât 28 de zile în casa blestemată, după ce au fost terorozaţi de o forţă demonică ce i-a alungat.

The Amityville Horror ramâne una dintre cele mai terifiante poveşti despre case bântuite, deoarece se bazează pe întâmplări adevărate.

 

Chinuit .

Remake dupa originalu` din `79 care a fost mult peste asta.

Nu inteleg cum poti sa te mai uiti la asta dupa ce ai vazut originalul? Sa vezi ca de data asta aia nu scapa cu masina ca in ala din `79 ci cu barca? Same cow , same shit . Barbosu` ala care-l joaca pe tatal vitreg al copiilor e complet enervant si am simtit pe tot parcursul filmului ca vreau sa-i bag pula-n gat.Ma asteptam la efecte bune , au fost efecte bune.

Mi-a placut o scena in care fantoma fetitei care a trait in casa aia a luat degetul bonei copiilor care stateau atunci in casa si l-a indesat in gaura ei din cap.

In rest nimic bai vere , plictisitor , flashurile care  vor sa te sperie te amuza , unele faze-s ciar ridicole , clisee cu carul. Un exemplu de cliseu : Vaca aia proasta care a vrut sa cumpere casa , mama copiilor , se duce la biblioteca si gaseste in mod miraculos povestea unui  tip care cica controleaza casa..unu care a murit in anii 800. Din titlu stii deja care-i finalul.

Recomand doar daca nu ai vazut originalul sau alt film facut dupa original. Sunt multe filme despre casa aia care exista pe bune si e la vanzare . Pretul e de 1,5 milioane de euro. Cu toate ca nu cred ca e adevarat ca-i bantuita tot nu as intra in casa aia mai mult de 10 minute.

Nota 5 / 10.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s