Ce ma enerveaza in materie de film

Posted: iulie 3, 2012 in Fără categorie
Etichete:, , , ,

Ma deranjeaza aia care ma critica doar pentru ca nu fac reviewu-ri care sa nu contina injuraturi si sa fie scris pe 70000 de pagini.

Daca vreti da , pot sa va vorbesc despre metafizica reflectata intr-un cadru dintr-o scena dintr-un film al lui Tarkovskiy , despre cum se accentueaza un oarecare mesaj printr-un oarecare gest sau despre cat de bine respect un film adaptat cartea dupa care e facut. Pot face asta dar o sa va plictisesc teribil.
Ma deranjeaza cei ce spun despre filme copiate ca sunt originale.Aia nu au vazut mai mult de 10 filme la viata lor dar isi permit sa vorbeasca ampulea asa.

Ma deranjeaza oamenii care se uita doar la mindfuck-uri pentru ca spun despre celelalte genuri sunt prea usoare si ei la un film vor sa gandeasca. Ba da-o dracu?!Daca un film nu e mindfuck nu e bun?

Ma mai deranjeaza si cei ce spun despre un film din `70-`80 ceva de genul ” Vai pentru anul in care a fost facut este  foarte bun! „. Pe astia ii urasc ce mai mult. Du-te-n pula mea , filmele alea se pisa cu jet pe orice film scos in ultimii 5 ani . Sunt filme din anii `30-`40-`50 care se pisa pe aproape tot ce e nou! Sincer in ultimii ani mi-a placut doar Inception , Shutter Island si American Pie asta nou.Bagati-va comericalele in cur si duceti-va la Hannah Montana ca e nou!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s