Angela’s Ashes ( 1999 )

Posted: Iunie 28, 2012 in Fără categorie
Etichete:

http://www.imdb.com/title/tt0145653/

Cea mai grea atmosfera a unui film , cel mai intunecat , jegos si crud film despre viata. Filmul le da o mare muie copiilor de bani gata.

Filmul incepe cu replica ” Mai nenorocita decat copilaria trista obisnuita e copilaria trista irlandeza, iar mai nenorocita e copilaria trista irlandezo-catolica”

Inspirat din romanul lui Frank McCourt, premiat in 1997 cu premiul Pulitzer, Angela`s Ashes este istoria biografica fascinanta a lui Frank, care, incepand cu varsta de 5 ani, ne poarta intr-o calatorie surprinzatoare, provocatoare si emotionanta prin viata sa. Cu umor si veselie, micul Frank asista la eforturile mamei sale, Angela (Emily Watson), pentru a o scoate la capat si a-i hrani pe cei patru copii ai sai, in timp ce sotul ei alcoolic, somer, Malachy Sr.(Robert Carlyle) uita de sine in carciuma . Tatalui lui Frank pleaca in Anglia pentru a strange bani..insa numai trimite niciun ban acasa si nici nu se mai intoarce. Plecat din America inapoi in Irlanda pe cand era copil Frank la adolescena are un singur gand , sa plece inapoi in America.

Filmul arata cat de greu e sa fi sarac , cat de dura e viata , cat de urat e sa te respinga pana si Biserica doar pentru ca esti sarac , dar cat de frumos poti sa traiesti uneori.

Nota personala 9,8 / 10

Filmul e trist.E greu , intunecat , dur pe alocuri parca nu iti vine sa crezi cat de grea a fost viata acestui pusti. Ma emotionat…cred ca incep sa devin o pizda plangacioasa. GATA CU DRAMELEEE….DOAR HORROR , THRILLER , MINDFUCK SI SF..imi trebuie niste film cu testosteron…cu coi ca sa imi recapat barbatia.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s