Infested (1993)

Posted: iunie 25, 2012 in Fără categorie
Etichete:,

http://www.imdb.com/title/tt0108339/

Cativa tineri pleaca in salbaticie pentru a vedea cum se descurca in pustietate si a-si organiza prioritatile in viata. Ei sunt condusi de catre Holly si Charles. Cand ajung in zona de camping ei descopera ca nu prea se adapteaza vietii de acolo si mai ales ca bastinasii, crescatori de marijuana folosesc steroizi pentru a accelera cresterea plantelor. Asfel se creaza niste capuse gigant.Capusele alea gigantice nu mor ca sunt ale dracu. Exagerat , putin spus , de cacat , putin spus.

Ce ma bucurat e ca in film mor multi copii resfatati , in chinuri ,printre ei fiind un „nigga” care era simpatic.Era asa distrus dar macar se credea smecher.

Atinsi de febra hormonilor copii sunt prea ocupati sa observe ca niste capuse ii devoreza.

Ca filmul e de cacat nu ma deajneaza , mai sunt 999999999999999999 de filme de cacat in lume , dar ca distrusii dupa cinemagia si cinemarx numesc acest film o „capodopera” , „o productie mare in istoria cinematografiei” sau „o revelatia a natural-horroru-lui modern ”  da. Cum pula mea sa spui asta? Cat de ratat sa fii? Pe pariu ca aia care au spus asa cacaturi nu au vazut mai mult de 25 de filme la viata lor.

Cum sa spui despre un film de cacat , cu acotri de cacat , cu o poveste ce-i drept buna pe undeva , dar cu efecte oribile ca este o capodopera?Scriptul e bun dar regizorul e futut in cap.Dintr-un scenariu bunicel face o balega de vaca care pute a cacat de porc.

Nota personala 3,5 / 10.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s