Midnight Cowboy ( 1969 )

Posted: Iunie 24, 2012 in Fără categorie
Etichete:

http://www.imdb.com/title/tt0064665/

In regia unui anonim la acea vreme , John Schlesinger , Midnight cowboy prezinta fabuloasa poveste a unui baiat de la tara Joe Buck ( interpretat de Jon Voight care este tatal Angelinei Jolie ) care pleaca la New York pentru a castiga bani.Vroia sa fie gigolo sau cum pula mea se scrie.Acolo vede ca lucrurile sunt mai dificile decat credea si ramane rapid fara bani , iar fetele nu sunt atrase de look-ul lui de cowboy. Il intalneste pe Ratso ( interpretat de fabulosul Dustin Hoffman ) un tip cu probleme financiare si de sanatate. Intre cei doi se leaga o stranie prietenie , filmul ne arata fata mai putin vazuta a New York-ului . Cei doi raman fara bani , locuiesc intr-o garsoniera jegoasa dintr-un ghetto. Ratso se imbolnaveste grav insa Joe face rost de bani si ii indeplinseste visul lui Ratso de a pleca la Miami. Drumul l-au facut cu autobuzul.Pe drum Ratso moare infrant de boala.Sa-mi bag pula cat am plans….si eu sunt cica un tip dur…

Oricum filmul este exceptional , Dustin Hoffman isi arata clasa cu un rol asemanator celor ce le face Al Pacino. In film in una dintre scene un taxi aproape ca il calca pe Dustin Hoffman , acest lucru nefiind in scenariu Hoffman improvizeaza..intr-un mare fel!

O sa las un link si cu finalul..pentru ca e prea frumos.

Nota persnala :  10 / 10.

A fost pe gustul meu , extrem de dramatic , cu aspecte comice si care iti arata ca viata te fute cand vrea ea Cat despre actori…nu am ce spune.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s