Schindler’s List ( 1993 )

Posted: iunie 23, 2012 in Fără categorie
Etichete:

http://www.imdb.com/title/tt0108052/

Schindler a fost un om care pe vremea HOLOCAUSTULUI ( adica a uciderii in masa a peste 6 milioane de evrei la comanda nazistilor in timpul Razboiului Mondial..mai precis al 2-lea dintre ele ) a salvat 1100 de evrei cu banii castigati dintr-o fabrica unde lucrau doar evrei.Daca lucrau acolo nu mureau.Si nu au murit.

Schindler a murit in `74 . Filmul prezinta povestea ADEVARATA , REALA a acestuia.Dupa ca razboiul a luat sfarsit el sa gandit ca a salvat prea putini evrei , ca putea salva mai multi.

Nu e un review. E o poveste . La finalul filmului evreii salvati de Schindler ii depun pietre pe mormant in semn de respect.Totul e 100 % real.Incep sa urasc nemtii din ce in ce mai mult.Au omorat 6 milioane de evrei degeaba.Doar ca acum Germania sa aibe bani.

MUIE GERMANILOR!MUIE OAMENILOR CARE PLANG DUPA HITLER CU TOATE CA NU AU TRAIT IN VREMEA IN CARE HITLER TRAIA SA VADA CE ALTII AU VAZUT!

 

Nota personala 10 / 10.

Reclame
Comentarii
  1. Un film excelent. Înţeleg ura ta pentru nazişti şi pentru Hitler! Acţiunile lor au fost şi sunt în continuare considerate oribile. Bine, totuşi, ca au existat oameni ca Schindler care să arate că există speranţă pentru mântuirea rasei umane!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s