Donnie Brasco (1997)

Posted: Iunie 19, 2012 in Fără categorie
Etichete:

http://www.imdb.com/title/tt0119008/

 

In regia li Mike Newell filmul prezinta povestea reala a unui agent FBI din anii `70 care a reusit sa se infiltreze in mafie pentru ca membrii ei sa fie prinsi , agentul se numeste Joe Pistone si este jucat in film de catre Johnny Deep.

 

Joe ii castiga increderea unui mafiot din New York  Lefty Ruggiero (Al Pacino) care sufera de cancer la ….testicule ( nasol , foaaarte nasol ) si care se teme ca nu cumva partenera lui de  viata , o femeie frumoasa si supusa sa il paraseasca.

Leftty il introduce pe Joe in lumea mafiei , Joe incepe sa isi uite familia si copii fiind prea ocupat in a se transofrma intr-un adevarat ganster , si ajunge la concluzia ca aceasta viata ii place .

Pe parcursul filmului au loc momente emotionante , Leftty chemandu-l la cina de Craciun pe Joe , intre cei doi se leaga o adevarata prietenie pana in momentul in care batranul Leftty isi da seama ca Joe a urcat cel putin un rang sau doua deasupra sa , ajungand sa faca afaceri cu noul sef al mafiei new yorkeze.

 

Acum , pareri personale.

Johnny Deep si Al Pacino fac unul dintre cele mai bune „cupluri ” ( si nu , niciunul dintre ei nu esste gay ) vazute cel putin de mine intr-un film.Actiunea se petrece parca prea repede , filmul te tine lipit de ecran , autobiografia lui Joe Pistone este inflorita foarte bine de catre scriitorul scenariului.

Finalul este absolut demential , la fel ca tot filmul , trist in ambele cazuri . Mai multe nu va spun , va las sa descoperiti filmul.Sunt unele replici parca desprinse din momente de stand up comedy.

Nota personala 9,7 / 10 .

DE-MEN-TI-AL!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s